Με μεγάλη επιτυχία και θετική ενέργεια πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος ηλεκτρικής ενέργειας στη Χαλκίδα από τη WATT+VOLT, στην οδό Αβάντων 81.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν διακεκριμένοι τοπικοί φορείς, μέλη του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και πλήθος κόσμου, τόσο από τη Χαλκίδα όσο και την υπόλοιπη Εύβοια, οι οποίοι στήριξαν τη νέα επιχειρηματική πρωτοβουλία και γιόρτασαν μαζί με το προσωπικό και τα στελέχη της εταιρείας, την έλευση μιας νέας, ολοκληρωμένης εμπειρίας υπηρεσιών ενέργειας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης, καθώς η WATT+VOLT αποτελεί Επίσημο Χορηγό της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια. Η «οικογένεια» του Γ.Σ. Κύμης, αποτελούμενη από τα διοικητικά μέλη, το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες, στάθηκε στο πλευρό της εταιρείας και δίπλα στον κ. Ευάγγελο Κατσή, Υπεύθυνο Καταστήματος WATT+VOLT αλλά και τον κ. Αλέξανδρο Θεοδώρου, Γενικό Διευθυντή Καταστήματος WATT+VOLT.

Το νέο κατάστημα WATT+VOLT άνοιξε τις «πόρτες» του στο ευρύ καταναλωτικό κοινό της περιοχής με στόχο να προσφέρει φιλική εξυπηρέτηση και άμεση ενημέρωση σχετικά με την εξοικονόμηση που μπορεί να πετύχει κάθε ενδιαφερόμενος στο λογαριασμό του. Πέρα από την εξασφάλιση ανταγωνιστικών τιμών ρεύματος (έως -25%), στο κατάστημα WATT+VOLT οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν καινοτόμες υπηρεσίες. Μεταξύ αυτών, η βραβευμένη «έξυπνη» υπηρεσία smartwattη οποία μετατρέπει ένα απλό σπίτι σε «έξυπνο», καθώς και η πρωτοποριακή βραβευμένη πλατφόρμα WATT+VOLT Energy Analytics της υπηρεσίας Smart Energy που επιτρέπει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς να εντοπίζουν τη σπατάλη ενέργειας και να εξοικονομούν πόρους, μειώνοντας το ενεργειακό τους αποτύπωμα.

Επισκεφτείτε το νέο κατάστημα WATT+VOLT, συζητήστε με τους εξειδικευμένους συμβούλους και κάντε την καθημερινότητά σας πιο άνετη και πιο εύκολη!

Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση: Αβάντων 81, 34100, Χαλκίδα
Τηλ.: 22210 25000
Email: halkida@watt-volt.gr

Δείτε απόσπασμα των εγκαινίων από το Star Κεντρικής Ελλάδας.