Με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος ηλεκτρικής ενέργειας στα Τρίκαλα από τη WATT+VOLT, 5ο  κατάστημα της εταιρίας από την αρχή του έτους. Διακεκριμένοι τοπικοί φορείς, επαγγελματίες και ιδιώτες καταναλωτές στήριξαν με την παρουσία τους τη νέα επιχειρηματική πρωτοβουλία και γιόρτασαν μαζί με το προσωπικό και στελέχη της εταιρίας, την έλευση μιας νέας, ολοκληρωμένης εμπειρίας υπηρεσιών ενέργειας, στην οδό 28ης Οκτωβρίου 15.

Το κατάστημα WATT+VOLT άνοιξε τις «πόρτες» του στο ευρύ καταναλωτικό κοινό της περιοχής με στόχο να προσφέρει φιλική εξυπηρέτηση και άμεση ενημέρωση σχετικά με την εξοικονόμηση που μπορεί να πετύχει κάθε ενδιαφερόμενος στο λογαριασμό του. Πέρα από την εξασφάλιση ανταγωνιστικών τιμών ρεύματος (έως -25%), στο WATT+VOLT κατάστημα θα έχετε τη δυνατότητα να «γνωρίσετε» τη βραβευμένη «έξυπνη» υπηρεσία smartwatt, η οποία μετατρέπει ένα απλό σπίτι σε «έξυπνο», καθώς και την πρωτοποριακή βραβευμένη πλατφόρμα WATT+VOLT Energy Analytics της υπηρεσίας Smart Energy που επιτρέπει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς να εντοπίζουν τη σπατάλη ενέργειας και να εξοικονομούν πόρους, μειώνοντας το ενεργειακό τους αποτύπωμα.

Επισκεφτείτε το νέο κατάστημα WATT+VOLT, συζητήστε με τους εξειδικευμένους συμβούλους και κάντε την καθημερινότητά σας πιο άνετη και πιο εύκολη!

Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 15, 42100, Τρίκαλα
Τηλ.: 2431 000000
Email: trikala@watt-volt.gr