Σε γιορτινή ατμόσφαιρα, η πόλη των Ιωαννίνων καλωσόρισε την Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου το 1ο κατάστημα ηλεκτρικής ενέργειας, από τη WATT+VOLT, στη Λεωφόρο Δωδώνης 18.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν διακεκριμένοι τοπικοί φορείς, επαγγελματίες και ιδιώτες καταναλωτές. Ενάντια στη βροχερή βραδιά, η λεωφόρος Δωδώνης πλημμύρισε θετική ενέργεια, καθώς η τοπική κοινότητα στήριξε τη νέα επιχειρηματική πρωτοβουλία και γιόρτασε μαζί με τον Υπεύθυνο Καταστήματος, κο Γεώργιο Ράδο, και το προσωπικό, την έλευση μιας νέας, ολοκληρωμένης εμπειρίας υπηρεσιών ενέργειας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο κος Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών & Πρόεδρος Κ.Ε.Δ.Ε. Ο κος Πατούλης περιηγήθηκε στον χώρο και μαζί με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, κο Αναστάσιο Παπαναγιώτου, έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων, ευχόμενος μια επιτυχημένη πορεία στη νέα λειτουργία.

Το κατάστημα WATT+VOLT άνοιξε τις «πόρτες» του στο ευρύ καταναλωτικό κοινό της περιοχής με στόχο να προσφέρει φιλική εξυπηρέτηση και άμεση ενημέρωση σχετικά με την εξοικονόμηση που μπορεί να πετύχει κάθε ενδιαφερόμενος στο λογαριασμό του. Πέρα από την εξασφάλιση ανταγωνιστικών τιμών ρεύματος (έως 25% έκπτωση στα τιμολόγιά σας), στο WATT+VOLT κατάστημα θα έχετε τη δυνατότητα να «γνωρίσετε» τη βραβευμένη «έξυπνη» υπηρεσία smartwatt, η οποία μετατρέπει ένα απλό σπίτι σε «έξυπνο», καθώς και την πρωτοποριακή βραβευμένη πλατφόρμα WATT+VOLT Energy Analytics της υπηρεσίας SmartEnergy που επιτρέπει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς να εντοπίζουν τη σπατάλη ενέργειας και να εξοικονομούν πόρους, μειώνοντας το ενεργειακό τους αποτύπωμα.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, επισκεφτείτε το νέο κατάστημα WATT+VOLT στα Ιωάννινα, συζητήστε με τους εξειδικευμένους συμβούλους και κάντε την καθημερινότητά σας πιο άνετη και πιο εύκολη!

Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση: Λεωφ. Δωδώνης 18, 45332, Ιωάννινα
Τηλ.: 26510 47777
Email: ioannina@watt-volt.gr