Με πολύ θετική ενέργεια και θερμή υποστήριξη από την τοπική κοινότητα πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος WATT+VOLT PAOK ΕNERGY, του πρωτοποριακού επιχειρηματικού project, που δημιουργήθηκε από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και τη WATT+VOLT.

Την κορδέλα των εγκαινίων του πρώτου καταστήματος WATT+VOLT PAOK ENERGY, το οποίο λειτουργεί στην περιοχή του Ευόσμου (Αριστοτέλους 64), έκοψαν μαζί ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της WATT+VOLT, Αναστάσιος Παπαναγιώτου, και ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, υπογραμμίζοντας παράλληλα την κοινή τους απόφαση να στηρίξουν την προσπάθεια του αθλητή στίβου ΑΜΕΑ, Στέλιου Μαλακόπουλου, ώστε να διεκδικήσει τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Ο νεαρός αθλητής, ο οποίος αποτελεί υπόδειγμα δύναμης και σκληρής αφοσίωσης, δήλωσε: «Αρχικά θέλω να ευχηθώ καλές δουλειές στο νέο κατάστημα της WATT+VOLT. Όντας αθλητής στίβου σε Παραολυμπιακό επίπεδο και πανελληνιονίκης στα 100 και τα 200 μέτρα, στην κατηγορία Τ43 (δηλαδή με διπλό ακρωτηριασμό κάτω από τα πόδια), η στήριξη από τη WATT+VOLT και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι πολύτιμη και με φέρνει πιο κοντά στο στόχο μου να συμμετάσχω στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο. Με αυτήν τη βοήθεια, θα έχω την ευκαιρία να λάβω μέρος σε μια διεθνή συνάντηση, να αποκομίσω αθλητικές εμπειρίες και να προετοιμαστώ κατάλληλα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που είναι φέτος το καλοκαίρι στο Βερολίνο, καθώς επίσης και για άλλες μεγάλες διοργανώσεις που μεσολαβούν πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της WATT+VOLT, Αναστάσιος Παπαναγιώτου, τόνισε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας χαρά που το όραμα που είχαμε με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και συζητούσαμε πριν λίγο καιρό πήρε σάρκα και οστά με το νέο κατάστημα WATT+VOLT PAOK ENERGY. Με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενώσαμε τις δυνάμεις μας καθώς μοιραζόμαστε κοινές αξίες και αποδεικνύεται στην πράξη ότι όταν ο αθλητισμός και το επιχειρείν συνεργάζονται μπορούν να γίνουν πολύ ωραία πράγματα, όπως το επιτυχημένο αυτό εγχείρημα. Στο πλαίσιο αυτό, προσφέρουμε καινοτόμες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες ενέργειας αλλά και ειδικά προνόμια για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Ευχόμαστε οι φίλαθλοι να αγκαλιάσουν αυτό το μοντέλο «PAOK ENERGY» και τους προσκαλούμε να «φανταστούν περισσότερα» για την αγαπημένη τους ομάδα.»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, σημείωσε: «Αυτό που ξεχνάμε συνέχεια όλοι, είναι ότι οι ΚΑΕ είναι ανώνυμες εταιρείες, οι οποίες θα πρέπει να επιχειρούν καινοτόμες συνεργασίες και να δημιουργούν τα έσοδα. Είναι τολμηρό αυτό που κάναμε, αλλά έχουμε ίδιο σκεπτικό με τη WATT+VOLT.  κος Παπαναγιώτου έχει πολύ ανοιχτό μυαλό, βλέπει πολλές δεκαετίες μπροστά».

Εκτός από τον Στέλιο Μαλακόπουλος, που όπως ήταν φυσικό βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, την παράσταση έκλεψε και η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ που συμμετείχε στην όμορφη εκδήλωση, με όλο το προπονητικό επιτελείο και τους καλαθοσφαιριστές, αλλά και ο ΠΑΟΚΑΡΑΣ, η μασκότ της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση: Αριστοτέλους 64, 56225, Εύοσμος
Τηλ: 23160 18383
Εmail: evosmos@watt-volt.gr

Δείτε αποσπάσματα των εγκαινίων και της ανακοίνωσης της υποστήριξης του αθλητή στίβου ΑΜΕΑ Στέλιου Μαλακόπουλου από την επίσημη σελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο YouTube.