Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η WATT+VOLT απέσπασε τρία «χρυσά» βραβεία στην τελετή απονομής των Energy Mastering Awards 2017, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Μαΐου 2017, στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, και διοργάνωσε το Plant της Boussias Communications.

Η WATT+VOLT κέρδισε τρία Gold βραβεία στις εξής κατηγορίες:

  • GOLD βραβείο στην κατηγορία Smart Metering Technology για την πλατφόρμα WATT+VOLT Energy Analytics.
  • GOLD βραβείο στην κατηγορία Smart Metering Technology για την εφαρμογή smartwatt.
  • GOLD βραβείο στην κατηγορία Mobile app για την εφαρμογή smartwatt.

Η πλατφόρμα WATT+VOLT Energy Analytics αποτελεί μια πρωτοποριακή υπηρεσία ενεργειακής διαχείρισης και ανάλυσης για επιχειρήσεις και οργανισμούς, που βασίζεται σε συστήματα υπολογιστικού νέφους (cloud). Η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο, από που κι αν βρίσκονται, καίριους δείκτες επίδοσης (KPI) ανά κτιριακό χώρο ή μονάδα εξοπλισμού. Επίσης, προσφέρει τη δυνατότητα πρόβλεψης της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος για καλύτερο προϋπολογισμό των εξόδων. Η υπηρεσία WATT+VOLT Energy Analytics απευθύνεται σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που στοχεύουν στην βελτιστοποίηση της ενεργειακής τους διαχείρισης, τόσο από πλευράς οικονομικού ελέγχου, όσο και από πλευράς περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Παράλληλα, η πρωτοποριακή υπηρεσία smartwatt της WATT+VOLT μετατρέπει ένα απλό σπίτι σε «έξυπνο», δίνοντας στους χρήστες τον απόλυτο έλεγχο των «έξυπνων» συσκευών στο χώρο τους, από μία και μόνο εφαρμογή στο κινητό τους. Ο χρήστης μπορεί να ελέγχει τα φώτα ή τη θερμοκρασία, να ανιχνεύει κίνηση ή διαρροές, σε πραγματικό χρόνο, μέσα από το σπίτι του ή από απόσταση. Το πιο σημαντικό όφελος είναι ότι, με την ορθή χρήση της υπηρεσίας smartwatt, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα εξοικονόμησης  ενέργειας έως και 17%.