ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Εταιρικό προφίλ

Είμαστε μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη και καινοτόμος ελληνική εταιρεία που παρέχει ηλεκτρική ενέργεια, φυσικό αέριο και ολοκληρωμένες ενεργειακές υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα πελατών στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κάτοχοι Άδειας Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας στην ελληνική αγορά από το 2011, ενώ το 2015 αποκτήσαμε Άδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου.

Χάρη στις συνεχείς επενδύσεις σε καινοτόμες τεχνολογίες και στην εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού μας, απολαμβάνουμε ήδη κυρίαρχη θέση στην εμπορία και την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας, την εμπορία δικαιωμάτων εκπομπών αέριων ρύπων και τις λύσεις ενεργειακής απόδοσης με τεχνολογία ΙοΤ στην Ελλάδα. Στρατηγική αποστολή μας είναι να επεκτείνουμε την εμβέλειά μας και να εδραιωθούμε ως ο κορυφαίος πάροχος ολοκληρωμένων ενεργειακών λύσεων στη Νότια Ευρώπη και τα Βαλκάνια.

Πρωταρχικό στόχο μας αποτελεί η ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών μας με αφοσίωση, αποτελεσματικότητα και ευελιξία, και, για να τον επιτύχουμε, επενδύουμε στις δεξιότητες του έμπειρου προσωπικού μας και στη συστηματική έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών. Η ικανοποίηση των πελατών βρίσκεται στον πυρήνα της φιλοσοφίας μας. Για αυτόν το λόγο, αναπτύσσουμε ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων λιανικής πώλησης σε όλη την επικράτεια.

Στα καταστήματα WATT VOLT, ειδικοί σύμβουλοι ενημερώνουν τους καταναλωτές για τις ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις που προσφέρουμε σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις και τους προτείνουν τρόπους για την επίτευξη μιας πιο αποτελεσματικής, άνετης και ασφαλούς καθημερινότητας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

Φαντάσου Περισσότερα